Hästmassör i Karlstad

Hej alla djurälskare och välkomna tillbaka hit till bloggen. Hoppas att ni har fått ha en riktigt bra dag tillsammans med era djur hittills, för det har jag nämligen fått ha. Jag började ju jobba nu idag igen som ni ju vet och jag kände att jag inte kunde lämna min hund hemma, så jag tog faktiskt med honom till jobbet, så han får springa runt här och älskar det verkligen. Ni har varit många som har undrat över mina hästar och om de får träffa någon hästmassör här i Karlstad, och svaret på den frågan är faktiskt ja.

Jag brukar skicka iväg dem lite då och då till Jenny Forsberg som är riktigt duktig på att behandla hästar på olika sätt. Hon är som sagt mycket duktig på hästmassage i Karlstad, Arvika och Årjäng, men hon kan även göra andra saker också, som att utföra stötvågsbehandlingar och använda en viss tejp som gör att cirkulationen under huden blir bättre så att hästarnas muskler kan arbeta bättre och exempelvis kan svullnader också gå ner med hjälp av den här behandlingen. Jag har dock inte varit i behov av dessa behandlingar så mycket än, så jag brukar bara boka in mina hästar på hästmassage i Karlstad hos denna hästmassör, och de älskar verkligen att få åka dit. De tycker att det är riktigt härligt, och jag skulle faktiskt säga att deras allmänna hälsa har ökat så mycket att man känner det när man rider på dem, så om du också vill göra denna tjänst för dina hästar så borde du boka in hästmassage i Karlstad snarast.