Angående mina naglar

Nagelförlängning på Östermalm! Jag kan se att ni har skrivit mycket och kommenterat mycket samt varit väldigt nyfikna på mina naglar som jag postat en hel del bilder och foton på i mina senaste inlägg, och jag tänkte att jag skulle skriva ett litet kort inlägg nu och berätta om vilken salong jag gått till och gjort mina naglar på! Jag har då alltså gått till ett företag på Östermalm som heter H&A Beauty AB som har en fantastiskt bra salong vid namn Libra Nails! Libra Nails är så fantastiskt och som ni säkert har sett på bilderna som jag postat, så är de verkligen helt otroligt fantastiska på naglar och nagelförlängningar! Jag har nog aldrig varit så nöjd efter att ha besökt en nagelsalong som efter jag började gå hos och började göra mina naglar på Libra Nails. Jag skulle verkligen vilja rekommendera denna salong och det här företaget vid namn H&A Beauty AB till alla er där ute som vill ha ett tips på en salong som gör otroligt bra nagelförlängningar i eller runt Stockholms län. Jag skulle nu vilja önska er en fortsatt härlig dag och hoppas att det här inlägget var till någon hjälp! Jag kommer att uppdatera min blogg framöver med fler bilder och självklart fler inlägg – så håll utkik mina kära vänner och följare! Vi hörs snart! Nu ska jag ut med hundarna! Kram på er!