Katja Städ Rent och Fint

Hej åter igen allesammans och välkomna tillbaka hit till min hundblogg! Som många av er redan vet så skriver jag ju väldigt mycket om mitt liv som hundägare och om saker och ting som jag och mina hundar hittar på. Under ett par veckor nu så har det varit rätt så många av er som har hört av er hit till mig med både frågor och funderingar kring hur jag håller det så rent och snyggt hemma med alla mina hundar som fäller hår och smiter in med smutsiga tassar och min lösning har faktiskt varit städservice.

I och med att jag faktiskt även till vardags är egenföretagare som hyr kontor här i Västerås så har jag en städfirma som jag hyr in för att kunna få hjälp med just städningen på ett så noggrant och engagerat sätt som möjligt. Jag är ju personligen en sådan person som inte klarar av att ha det stökigt eller smutsigt omkring mig när jag jobbar, så det var ingen svår sak att komma på direkt och jag är oerhört nöjd med att jag får den hjälp som jag behöver när det kommer till just kontorsstäd. Dock så har jag under en längre tid försökt att hålla det så rent och snyggt som möjligt här hemma med alla mina hundar, men för tillfället så fungerar det helt enkelt inte när det kommer till varken tid eller energi. Därför så tog jag tag i saken och hörde av mig till samma städservice som jag har använt mig av innan och de heter inget mindre än Katja Städ Rent och Fint. Det här är en städservice som jag därför skulle varmt kunna rekommendera till alla ni som befinner er i exempelvis Västerås, Eskilstuna, Enköping eller någonstans i dess omnejder. Katja Städ Rent och Fint är oerhört kunniga och noggranna när det kommer till de tjänster som de erbjuder och därför så tror jag även att det är många av er som kommer att kunna dra nytta av deras tjänster.