Poleringsguide av Anders Tibbling

Polera aluminium Poleringsguide

Jag har spenderat månader i mitt garage med att polera alla metalldelar på motorn i min Supra. Motorn är en 7MGTE och är en 3-liters rak 6-cylindrig turbomotor. Jag polerade upp samtliga delar en under 4 månader en kall vinter och resultatet blev en guide om hur man polerar aluminium så det blir spegelblankt. Det var riktigt trevligt att montera ihop motorn sedan, nästan så jag ville ha vita handskar.. Motorn har fått massor med kärlek men syftet är inte bara en studie i putsbögning utan motorn ska och har fått köras skiten ur :) Men det kan ju vara snyggt samtidigt!

Poleringsguiden – hur man polerar aluminium spegelblankt

Vill du lära dig hur man polerar aluminiumdelar så är du välkommen till poleringsguiden.

Lycka till // Anders Tibbling

Det här inlägget postades i Anders Tibbling Poleringsguide och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.