Polering

poleringsguide.jpg

Jag har öppnat en egen hemsida för min poleringsgiude!

 


Jag tyckte det var dax att gör detta ordentligt så jag köpte en domän och webhotell och skrev om guiden. den nya sida heter såklart www.poleringsguide.se Välkommen dit! Guiden hjälper dig att polera motordelar men kan även polera mopeddelar eller till motorcykel och annat i aluminium.

Nu är det dags att skriva om guiden från gamla tråden på Supras.nu mer detaljer och tips kommer framöver! Den första versionen skrev jag på Supras.nu när jag renoverade min Supramotor 7MGTE som har många aluminiumdelar.

Ju mer jag tvättade och fixade till delarna då så blev suget större efter rent och snyggt, det slutade med att jag polerade det mesta den vintern :) Men det blev snyggt och dessutom är det ju kul att hjälpa andra som gillar blanka motordelar. Du kan även polera mopeddelar eller annat.

Nu har jag gjort en större uppdatering med bättre information. Hoppas ni får nytta av poleringsguiden då det ligger ganska mycket jobb bakom detta. En engelsk version är på gång då jag får en del frågor från jänkarna oxå. Länka gärna till guiden men jag vill att bilder/text stannar på min sida, tack! Polera mopeddelar

Sida 1. Vad man behöver för material
Sida 7. Länkar till polering

Mopeddelar. Vill man polera delarna till sin mopedmotor eller andra mopeddelar så går det bra. Är delarna tillverkade av aluminium så kan man polera dem så de blir spegelblanka. Hur man gör för att polera mopeddelar kan man läsa om i www.poleringsguide.se Det är väldigt snyggt med polerade mopeddelar.

Turbo. Vill man polera en turbo så går det bra. Turbinhuset på turboaggregatet är av aluminium så det går att polera upp turbon så den blir spegelblank. Kan man demontera turbons turbinhus så kan man läsa allt om hur man får en turbo spegelblank i min poleringsguide. Så sätt nu fart med att polera upp turbon!

Polera ventilkåpor. Vill man ha högglanspolerade ventilkåpor så kan man läsa allt om hur ventilkåporna ska poleras så dem blir spegelblanka i min poleringsguide. Ventilkåpor är väldig snyggt att polera då dem syns bra under motorhuven. Blanka ventilkåpor gör motorn snyggare. Vill man högglanspolera ventilkåporna så kan man lära sig allt om hur man polerar motordelar här.

Polerade motordelar. Vill man polera motordelar som turbo och ventilkåpor så kan man lära sig allt om hur man polerar motordelarna i min poleringsguide. Polerade motordelar är snygg, och vill man lära sig polera motordelar eller mopeddelar så har jag skrivit en poleringsguide som visar exakt hur man gör.
mvh zooloo

poleringsguide och poleringsguiden | hur man polerar aluminium

zooloo startsida | poleringsguide | cars | CMS | wallpapers | galleri | sitemap

Kommentera