Jag har hittat riktigt bra hundkurser!

Hej igen, alla läsare, och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag för det mesta skriver om djur och natur! Som många av er redan vet så är jag ju en djurvän och en djurmänniska i allmänhet och jag äger ju själv rätt så många djur. Många av er känner ju även till mina hundar som jag faktiskt skriver om rätt så ofta här på bloggen och jag vet även att det är ganska så många av er som också äger hundar.

Därför så tänkte jag idag tipsa om hundkurser för er i Alingsås, Borås eller Falköping bland annat samt en hundskola vid namn Mushu Hundskola, då det är någonting som jag vet med mig att många av mina läsare nu under den senaste tiden har frågat mig om. Jag skrev ju lite kort i ett annat inlägg att jag faktiskt var på jakt efter en bra hundskola och en bra hundkurs som jag kunde gå till med mina två hundar och kort därefter så blev jag faktiskt tipsad av en kompis till mig om att jag skulle ta och vända mig till just då Mushu Hundskola. Jag är hur glad och nöjd som helst över den rekommendationen, för jag har redan känt av en skillnad i hur jag och mina hundar kommunicerar och hur vår relation, och det bandet som vi har, har blivit starkare. Det är så oerhört roligt att kunna känna av sådana här saker så pass fort ändå och jag tycker absolut att det här är en hundskola som är värd att kika närmare på! Därför så kommer jag nog att ta och lägga in en liten länk här någonstans för jag vill ju givetvis kunna vara till så stor hjälp som möjligt för alla mina läsare och jag hoppas nu på att det här kommer att kunna vara just det för alla er som befinner er då i Alingsås, Borås eller Falköping med omnejd.

Du gillar kanske också...