Jag behöver inte lägga mitt fokus på städningen längre

Hej på er, vad kul att du väljer att läsa min blogg. Jag hade idag tänkt ge er ett tips om ett städföretag i Mölndal som jag får hjälp av när det kommer till städningen hemma hos mig. Företaget heter Asti Städ AB och håller till runt om Göteborg, så bor du i närheten kan jag verkligen rekommendera dig att läsa vidare och i framtiden kanske även anlita dem för städning i ditt hem.

Det här är som sagt ett företag som riktar in sig på städning, de kan hjälpa till inom bland annat flyttstäd och hemstäd. Personligen har jag anlitat dem för hemstädning, främst för att jag känner att jag inte har tiden att ta hand om det själv. Jag har två hundar som tar upp mycket av min fritid, vi spenderar mycket tid ute i naturen då vi alla älskar det. Vi spenderar även mycket tid till att träna inför tävlingar i både agility och lydnad, då jag tävlar med båda mina hundar går det mycket tid till att träna med dem. Det här har gjort att jag inte riktigt har hittat tiden till att städa min lägenhet, som dessutom lätt blir smutsig av hundhår och det vi får med oss in från naturen. Eftersom jag själv inte har tid med städningen har jag anlitat ett städföretag i Mölndal som kan hjälpa mig med det, vilket har varit ett riktigt bra val. De tar hand om hemstädningen medan jag kan lägga min tid på mina hundar och det andra nödvändiga som behöver göras i min vardag. Jag tycker det är riktigt skönt att jag kan lämna över det ansvaret till ett städföretag i Mölndal och jag kan som sagt verkligen rekommendera er att gör det samma om ni ser städningen som ett problem. 

Du gillar kanske också...