Galleri

Nya bilder jag fotat med min nya Canon EOS 400D. En lätt skada leksaksbil har fått stå modell. Har precis börjat fotografera så leksaksbilen var träning med alla inställningar på kameran. EOS 400D är en grymt smidig semiproffs och det var ett mycket bra köp och värd pengarna. Köpte ett stativ och då blev det enkelt att testa olika slutartider, bländare, ISO och skärpedjup. Bilderna är alltså resultatet av detta.

Bilder EOS 400D en dag i skogen ”one cloudy day”

Bilder EOS 400D Toycar photoshoot

Casio bilder från Gatebil på Mantorp park 1:e Juli 2007

Casio bildspecial på Toyota Supra från Gatebil

 

Söndagen på Mantop var kanon. Som tur var blev det riktigt soligt och fint väder. Trots att det inte var så mycket folk tyckte jag att Gatebil var värt besöket. Massor med driftande, burnade och allmänt rykande från snygga och snabba bilar. Väldigt kul att se och höra feta bilar användas på riktigt, majoriteten av förarna gav sina bilar rejält med stryk. Om drifting är speciellt lämpligt i Pariserkurvan på mantorp kan säkert diskuteras då det kräver väldigt skickliga förare, mängder med effekt och hög hastighet. En mindre bana skulle sannolikt ge mer rök, bredare häng och fler deltagare som kan prestera för publiken.

Flera förare imponerade stort med sina förarskills, VS Motor var rena vansinnet :) och likaså de ”gröna farorna” visade grym förartalang, Per ”Jevlar” från Linköping tillhör de främsta och ”AmazonPelle” visar ju alltid högsta klass med tjocka plymer. Tyvärr är min Casio-kamera för kass för att fota driftande bilar i full fart… Mvh zooloo

zooloo startsida | poleringsguide | cars | CMS | wallpapers | galleri | sitemap

Kommentera